Ibiza eind april / begin mei 2017

Ibiza is een eiland waar voornamelijk vrouwen ‘empoweren’.thumb_IMG_6496_1024 kopie
Daar om zal de training gaan over onvoorwaardelijk vrouw zijn. Ik beloof dat je sensualiteit zal opbloeien en seksualiteit verfijnt wordt. Dat wat geheeld mag worden, wordt meegenomen in de genezende kracht van Tanith.img_2384
Staan in je eigen aantrekkingskracht, geinspireerd door het magnetisme van de Es Vedra. Een rotsformatie aan de kust, wat zo magnetsich is dat alle meters in de buurt wegvallen.

We zullen in een cadans komen waardoor onze kringlopen harmoniseren en revitaliseren (De kringloop waarbinnen de vitale levensenergie verfijnt en de kringloop waarbinnen we onze hormoon huishouding en emoties uitbalanceren).

Ik ben heel blij dat Ellie van der Est met me mee gaat. Naast het mee dragen van het proces stemmen we ter plekke
af wanneer er een ritueel, drum of systemische opstelling, van haar hand steunend is.

We verblijven in ” Casa Solara “. Indien onze gastvrouw Solara An aanwezig is zal zij ons
(als wij dat willen) trakteren op een gechannelde boodschap van de Pleyaden, een sterrenformatie die liefdevolle resonantie en bewustzijn uitstralen. Ernesto, van Italiaanse afkomst, zal vegetarisch en zo veel mogelijk biologisch koken.

In principe hebben we het volgende dagprogramma;
Met het ochtend gloren chi kung aan de kustlijn.

9:30 kleurrijk ontbijten

10:30 ochtendprogramma met onder andere dé vrouwelijke inwijding voor draagkracht en plezier.

13:30 lunch gevolgd door siesta

16:30 middagprogramma

18:30 avond eten

20:00 dagafsluiting met zachte stretches, helende mediatie, integrerende aanraking.

Van het dagprogramma zullen we af en toe afwijken voor excursies.

foto 2img_2484
Zondag 30 april heen vliegen en op vrijdag 5 mei 2017 terug vliegen.
Ieder die met de voorgestelde vluchten vliegt kan met de auto mee rijden naar de lokatie. Andere vluchten (voor een eerder verblijf op Ibiza of naderhand nog wat langer nagenieten aldaar) vragen wat afstemming. Alleen bij de voorgestelde vluchten zit de transfer van en naar het vliegveld bij de prijs inbegrepen.

Om de voorpret te vieren zullen we voorafgaand aan deze week een keer een dagdeel bij elkaar komen. Omdat het vaak veel impact heeft om met zo’n reis mee te gaan kan het fijn zijn om na circa 40 dagen nogmaals bij elkaar te komen (medio juni). Dat stemmen we tzt met elkaar af.

Alles all in, behalve de vlucht, is de investering € 997,-. inclusief btw. Dit is op basis van twee persoonskamers ( met balkon).
Mocht het financieel een probleem voor je zijn neem dan contact met me op. Je kent me, waarschijnlijk vind ik het fijner dat je mee gaat dan dat ik er rijk van wil worden.

Er is plek voor 9 vrouwen, er zijn al 5 vrouwen die meegaan. Het is ondersteunend voor jouw innerlijke reis en voor de zich nu vormende groep dat, als jij je aangetrokken voelt tot deze week, je zo spoedig mogelijk van je laat horen. http://dirkjeveltman.nl/contact/

 

Comments are closed.