Alchemie van vrouwelijk leiderschap

Voor vrouwen wie vrouwelijkheid, balans en vitaliteit en een uitdaging is om aan te gaan. Voor vrouwen die feminiene waarden in hun ( werkend) leven willen vormgeven. Een heel boeiend, intens en heerlijk trajekt. Vijf x 2 dagen vanaf zondag middag tot en met maandag namiddag onderdompelen en geraakt gaan worden. Genieten, plezier delen, leren en samenzijn in een oase van rust en groen in historisch Haarlem.

Verbinden 15 – 16 sept 2019

De eerste ontmoeting vindt plaats in de nazomer. Deze eerste bijeenkomst gaat over verbinden, en bekrachtigen van de vrouwenkracht. Oogsten wat er al is, en laten gaan wat niet meer past. In deze sessie trainen we op de vitaliteit van de bindweefsels. De bindweefsels worden ook wel het wifi-netwerk van ons lichaam genoemd. Bindweefsels geven het aanzien van het vlees in het lichaam; zit je lekker in je vel, dan stroomt de energie. Gezonde bindweefsels ondersteunen verbinding in ons lichaam en fungeren als een vangnet, net onder de huid, als een spinnenweb waar informatie gefilterd wordt.

Bedding; de berin in haar hol 8 – 9 dec 2019

In de winter keren we naar binnen. Ervaar je eigen basis, je bedding en jouw levensstroom die diep in jezelf aanwezig is, en hoe je hier steeds bij terug kunt komen. We trainen in deze ontmoeting op ontspanning van de ruggengraat, het meridianenstelsel en het zenuwstelsel. Thema’s als rust, veiligheid, rugdekking en herdefiniëring van het donker komen aan bod.

Uitbottende kracht 2 – 3 febr 2020

We kennen allemaal het ontluiken van de krokussen en groene knoppen in het voorjaar, het nieuwe leven. Daaraan vooraf is de vrouwelijke kracht die de wortels voedt al voelbaar. Vindt bij deze ontmoeting deze bron ook in jezelf, in jouw lichaam, en weet hoe je deze bron stromend maakt en houdt. Voedt vanuit deze bron de zaden die jij dit jaar wilt laten ontkiemen.

Daarnaast is de periode van februari ook de tijd van goede voornemens. Ook hier zullen we in deze ontmoeting aandacht aan besteden. Waar ben je vrij, en waar houden verslavingen je van weg?

Zo binnen, zo buiten 19 – 20 april 2020

Onze organen hangen samen met de natuurelementen, elk met een eigen functie in een complex geheel. We zullen in deze ontmoeting dan ook met de natuur als spiegel werken. De werking van de organen wordt in deze sessie vanuit vrouwelijk perspectief nader belicht. We trainen op het vergroten van de vitaliteit van de organen. Ook geven we inzicht in de essentiële functies die de organen vervullen volgens de leer van de Alchemie. We hebben dit onderdeel in de leergang ingebed omdat zorg en zelfliefde voor jouw lichaam en specifiek het samenspel van vitale organen zich weerspiegelt in wat je kunt manifesteren.

Midzomer 21 – 22 juni 2020

Deze ontmoeting staat in het teken van jouw vuur en passie leven. Door het hart naar je bloed (lijn). Bloed als basis voor leven. Welke passie is jouw drijvende kracht, en geeft je steeds weer de energie en het plezier dat je nodig hebt? Welke unieke bijdrage lever jij als vrouwelijke leider? We maken gebruik van de zomerzonnewende om jouw kwaliteit kracht bij te zetten. Maar ook onderzoeken waar jouw passie stokt of belemmerd is, en onderzoeken we of je hierin kunt verzachten of smelten, zodat er weer ruimte komt.

Op dinsdag avond 7 mei 2019 is er een kennismakingsavond. Meld je aan.

Vraag aan Sietske vd Broek of Anita Tamminga meer informatie.

 

Comments are closed.