IJsland?????

In verband met de ontwikkelingen van WoW Air besluiten we eind april as of deze geweldige reis door gaat.

De groep is in principe vol, maar gezien deze onverwachte omstandigheden is het onduidelijk wie er mee gaan. We gaan met een select gezelschap van 8 personene. Je bent de eerste die zich op de wachtlijst kan plaatsen en eind april hoor je van me of je mee kan gaan. Hoogstwaarschijnlijk vliegen we met Icelandair.

De natuur in IJsland is geweldig. Dit gaat ver voorbij wat we in Nederland kennen en kunnen meemaken. Daar trainen, samen koken en smiddags op pad gaan om de interne alchemistische processen te verbinden met de schoonheid en kracht van de natuur, rijkt ver. Je nieren opladen aan de kracht van die watervallen. Je vuur en stoom leren kennen met de Geysir als voorbeeld. De potentie ervaren van je bevroren delen door de gestaag voorbijdrijvende en ijsschotsen. Je ziel laten beroeren door het groene Noorderlicht ( maar dat kan ik je niet beloven).

Je wordt opgehaald bij je aankomst op het vliegveld in het zuiden van Ijsland, in de buurt van Reykjavik. Vandaaar rijden we met elkaar in een minibusje naar het huis in de Golden Circle, een rit van nog geen twee uur. Onderweg zien we al het stoom uit de grond komen. Misschien willen we meteen naar de Geysir rijden om het wonder te aanschouwen van water en vuur. Thuis staat een pan soep te koken en richten we de kleine slaapkamers in. Geen luxe, met twee personen op één simpele kamer. Maar de woonkamer is ruim om de volgende dag in te trainen. Allereerst buiten op het terras ochtend chi kung en dan in de kamer mantra chanten die veel liefde en licht genereert en voor een grote transformatie zorgt.

Na het ontbijt ( miso soep en haver’pap’) gaan we de interne alchemie bekokstoven om met een paar te koken en aan de keukentafel verder te praten. Na de siësta stappen we in de minibus en rijden naar de krachtigste watervallen, de ontspanning van een warm water bron, de diepe aantrekkingskracht van een krater, het gouden licht van een nationale park. Bij thuiskomst staat er weer een eenvoudige pan soep. Twee keer zullen we dit dagritme doorbreken met een dagtocht, door naar een ijsschotsen-meer te rijden en naar de kleurrijke bergen Landmannalauger.

bij deze geef ik je een indicatie van de financiële investering. Afhankelijk van waarneer je boekt zal je vliegticket zal rond de E 350,- zijn.  Omdat we met elkaar de lunch koken en ieder zijn/haar favoriete recept gaat klaar maken en de basics daarvoor zelf meeneemt ben je ongeveer E 20,- extra kwijt aan boodschappen. Voor de training reken ik  E 250,- Het verblijf, de entree gelden, de transfers ed zijn E 750,-.

Heb je zin?  mail me.

 

 

Comments are closed.