Dao van de Vrouw OPLEIDING

De weg van volledig-vrouw zijn.

De weg van volledig-vrouw-zijn
Voor vrouwen die (willen) leven vanuit hun hele vrouwelijkheid. 
De weg van volledig-vrouw-zijn loopt via krachten die ieder van ons in zichzelf kan aanspreken: het vermogen kwetsbaar te durven zijn, kalmte en zachtheid toe te laten, de standvastigheid van de leeuwin die haar welpen verdedigt, de kracht van geaarde vitaliteit.Je hele wezen kracht laten ontlenen aan vrouwelijke sensualiteit betekent dat je hele lijf en al je zintuigen ervaren wat er in en rondom je speelt. Het houdt in dat jij jezelf en anderen raakt. Dat innerlijk weten en intuïtie jou kompas zijn. Maar bovenal dat je levenskracht is gecultiveerd en je dichtbij jezelf bent.

Heb jij zin om je zó te verbinden met jezelf en de wereld?

Leer te ervaren hoe de weg van volledig-vrouw-zijn in jou en door jou heen werkt. Je ontwikkelt er feminiene waarden, als (zelf)zorg, (eigen)liefde door en zijnskwaliteiten die met jou stralende aanwezigheid en ontluikende seksualiteit meer en meer worden belichaamt. Je leert jouw integere moed, je kalme vitaliteit, vriendelijke creativiteit, liefdevolle passie en je geborgen aarding kennen, verzamelen en respectvol en verantwoord inzetten voor jezelf en voor anderen.

Wil jij het neutrale midden belichamen voor interne en maatschappelijke harmonie en balans?

Een pad
… voor vrouwen in alle verschijningsvormen
… die inzichten uit mythen en verhalen over bekende en onbekende godinnen en heldinnen willen leren verstaan
… die van chi kung, (buik)dans, meditatie en aanraking houden
… die lichamelijk én zintuigelijk aanwezig willen zijn en met hun seksuele energie willen cultiveren voor (zelf) genezing

… gebaseerd op de Healing Love van het door Grootmeester Mantak Chia ontwikkelde Universal Healing Tao en geïnspireerd door de gedichten van de “Immortal Sisters” Sun Bu-er, Wu Cailuan, Fan Yunqiao, Cui Shaoxuan, Zhou Xuanjing.


Luister maar naar je lijf. Wat zegt het?
Roept het, zingt het, neuriet het? Voel je een stil zeker weten? Of voel je stuwkracht, wil het in beweging komen?

Lees dan verder in deze brochure die gaat over de beroeps opleiding Dao vd Vrouw. Tijdens deze beroepsopleiding heb je de mogelijkheid om je te laten certificeren tot Universal Healing Tao Associate Instructor.

Start 18 januari 2020 en luister naar je volle vrouwelijke zelf. De lesdagen in Rotterdam zullen plaatsvinden op zaterdagen. Begin mei 2020 staat er een week les volgen en genieten op Ibiza op het programma.

NB Je kunt nu alvast je belangstelling in de opleiding tonen door contact met me op te nemen. 

Comments are closed.