Dao vd Vrouw Opleiding

JAAA, De opleiding gaat zeker van start in februari 2019. We zijn met een fijne groep vrouwen waar nog een enkeling bijpast.

Alle de data zijn bekend voor het eerste opleidingsjaar. Start in het voorjaar van 2019 en luister naar je volle vrouwelijke zelf. Moeiteloos blij zijn. Open en zacht aanwezig.

Dé ervaringsreis naar je zelf. Onderweg leer je hoe jouw diepste kwaliteiten, ware aard en intenties samenvallen. Bestemming is een gezonde levensinstelling.

Vanaf nu kun je je aanmelden voor deze krachtige, prachtige training. Van sjamanistische rituelen tot poetische gedichten van de onsterfelijke zus Sun Bu-er. Van dans en chi kung (qi gong) tot aan filosofische inzichten. Van emotionele en hormonale balans creëeren in jezelf tot inwijdingen in de yoni ei traditie. En nog veel meer rondom het Vrouw Zijn. De opleiding is ook puur genieten van zwemmen in de oceaan, met je blote voeten op warm zand lopen, wapperende haren in de wind en mediteren bij een grot. Kortom je gaat je eigen natuur belichamen.

Vrijdag 15 febr 2019; Vrijdag 22 mrt 2019;  Vrijdag 3 mei 2019; Vrijdag 14 juni 2019; Vrijdag 12 juli 2019; Vrijdag 20 sept 2019;
20 t/m 25 oktober 2019 vinden de opleidingsdagen op IBIZA plaats; vrijdag 15 nov 2019; vrijdag 13 december 2019.

De totale kosten van het hele opleidingsjaar (dit is incl het hele verblijf op Ibiza van zondag – zaterdag) zijn E 1.970,- . De opleiding is erkend als post hbo en derhalve BTW vrij gesteld. Je kunt altijd in termijnen betalen. Neem contact met me op als je voor het sociale tarief wil deelnemen. Je deelname is verzekerd als je aanbetaling is voldaan.

De Dao van de Vrouw Opleiding heeft een eigen website, of lees hier de brochure. 

 

Comments are closed.