Gepassioneerd vrouw zijn ism Ellie vd Est

Verlangen
De weg naar volledig vrouw-zijn kent universele vraagstukken waar het leven een authentiek antwoord op verlangt. Kun jij zijn met de vragen die je tegenkomt? Ze als richtingaanwijzers lezen en tegelijkertijd rust en vervulling vinden? In de dynamiek van polariteiten afstemmen op je neutrale midden? Om van daaruit te vertrouwen in wat er opkomt, om vanuit jouw ritme jouw eigen klank te vinden. Jouw waarheid te spreken en je dynamiek ten volle te leven. Te laten zien wat je in je hebt, zonder terughouden. Passievol te zijn. Passie is een creërende kracht. Door ons hoofd aan ons hart en onze buik te geven, laten we toe ons te helen. Ons te bevrijden van vertrouwde patronen en terug de band met onze vrouwelijkheid te herstellen. Leven vanuit overvloed, liefde en de oerkracht van Vrouw-zijn.

Wat bieden we:
In deze retraite gaan we van waar jij nu bent licht en opgeruimd de diepte in. Op basis van een gegronde bedding brengen we beweging, rituelen en gesprek. Deze vormen bekrachtigen het contact met het natuurlijke ritme van je lichaam en voeden jouw persoonlijke proces. Op alle lagen wordt je aangesproken om met compassie naar jouw vragen te kijken en de voor jou passende antwoorden te vinden. Zodat de gepolariseerde delen in jou samenkomen. Jouw interne balans het kompas is voor de gewenste veranderingen in je dagelijkse leven. Verandering afgestemd op jouw vuur en water: jouw passie leven.

Voor wie:
Vrouwen die werkelijk verbinding willen aangaan met wat in hen leeft aan potentieel en die de moed hebben om een onbekend gebied binnen te gaan waar spanning aanwezig is. Vrouwen die kunnen reflecteren op eigen gedrag, verbanden kunnen zien en verant- woordelijkheidsbesef hebben. Met minimaal 12 en maximaal 16 deelneemsters.

Wanneer en waar:
Van 17 t/m 19 november 2017. We beginnen op vrijdag om 14 uur, de eindtijd is op zondag om uiterlijk 16 uur. We komen samen in Samaya, een verstilde en krachtige locatie in Werkhoven, Hollendewagenweg 20. We werken in de tuinzaal. Zie www.samaya.nl

Investering:
Op privébasis: € 797,– inclusief 21 % btw.
Op zakelijke basis (zelfstandig ondernemer of het bedrijf betaalt) € 797,–exclusief 21 % btw. Dit is inclusief verblijf op basis van een tweepersoonskamer, catering en materiaal. Verblijf op basis van een eenpersoonskamer is mogelijk tegen een meerprijs van € 48,–

Samen met Ellie

Ellie van der Est:
“Ik heb altijd diep vanbinnen geweten dat er meer dimensies van ‘Vrouw-Zijn’ tot mijn leven behoren dan dat ik bij mijn geboorte meegekregen heb. Alsof ik terug wilde wat me toebehoorde zonder precies te weten wat. De kracht van oude wijsheid-tradities/initiaties en die vertalen naar de westerse wereld steunen het pad van heling dat ik loop. Het verbinden met de gezonde vrouwelijke energie om vandaaruit de dagelijkse werkelijkheid tegemoet te treden is wat mij raakt en inspireert.”

Comments are closed.