Godinnenkracht op Kreta

‘Er is een magische en mysterieuze plek binnenin elke vrouw. Het is een plek waar het verleden de toekomst omhelst, waar een oeroude vrouwelijke wijsheid huist, waar je oude godinnenlegenden kunt vinden. Een sacrale wereld die met compassie je ziel kan helen om je compleet te maken.’ Denise Linn, de godin in elke vrouw.

Verlangen
Ervaar jij dat er een godin leeft in elke vrouw? Dat ze het deel van ons is dat mooi, wild en opmerkelijk is. Dat weet hoe ze zich kan ontspannen en zichzelf liefhebben. Dat ook jij godinnenenergie in je hebt? Ben je eraan toe om dat deel in jou te leren kennen en ruimte te bieden? Wanneer je de godin begint te begrijpen en te eren kun je het magische gebied in jezelf bereiken. Godinneneigenschappen zullen in je beginnen te bloeien. Creativiteit, passie, sereniteit, gevoel van eigenwaarde, magie en mysterie zullen groter worden. Je zelfvertrouwen als vrouw zal groeien. Durf je de godin in jou te ont-dekken, te erkennen dat ook jij een godin in je hebt, je ermee te verbinden? Resoneert het verlangen in jou om mee op reis te gaan?

Wat bieden we:
Het kennis maken met de energie van verschillende godinnen. We verbinden ons via fysieke oefeningen, rituelen en zang. In ieder geval ontmoeten we de slangengodin van Kreta Quan Yin – de godin van de compassie – en Aphrodite. Het uitnodigen van de kwaliteiten van de godin die in jou leeft. Een antwoord op de vragen: En als je je met de godin verbindt, wat komt er dan in jou tot leven? In welk licht sta jij dan? En waar richt dit licht zich op? Vanuit een gegronde bedding steunen beweging en systemische rituelen om wat je in het hart vindt naar het bekken te brengen. De godinnenenergie in jezelf aarden om de volle reikwijdte van het vrouw zijn te vieren.

Ellie van der Est  Wij zijn samen twee begeleidsters die elkaar aanvullen en versterken. Die het lichamelijke verweven met het systemische veld. Die het energetische vertalen naar een aardse realiteit, op zo’n manier dat jij er meteen iets aan hebt.

page1image18040

Voor wie:
Vrouwen die open staan voor het verdiepen en versterken van hun vrouw-zijn. Die kunnen reflecteren op eigen gedrag, verbanden kunnen zien en verant- woordelijkheidsbesef hebben. Die vanuit zusterschap ruimte bieden aan en verbinding maken met elkaar en wat er wakker wordt. Minimaal 10 en maximaal 14 deelneemsters.

Wanneer en waar:
Van 25 t/m 30 mei 2020 op Kreta (Griekenland). De start en het einde van het programma wordt mede-bepaald door de vluchtschema’s. Dinsdag t/m vrijdag is er een voltijdsprogramma. Voorafgaand aan de reis is er een voorbereidende bijeenkomst voor de deelneemsters in Rotterdam op dinsdagavond 21 april 2020.

Investering:
Naast jou inbreng, je openheid en levenlust € 1.097,00. Dit is inclusief verblijf op basis van een tweepersoonskamer, catering, materiaal en plaatselijk vervoer. Dit is exclusief vlucht.

Neem contact met me op als je belangstelling is gewekt.

Comments are closed.