New Zealand

Een droom wordt concreet. Misschien ook voor jou. Misschien begin jij al te kriebelen en ga je sparen… April 2021 gaan we door New Zealand reizen. Aankomen in Auckland en daar in de rust en ruimte (gastvrij ontvangen worden in een luxe huis met een heerlijke keuken) acclimatiseren. Om vervolgens af te reizen -veel eenvoudiger- door de ongerepte natuur naar het zuiden.

Ahamkara en ik tekenen voor de inhoudelijke training. Ahamkara dat betekent lachen en met humor verblijd worden, maar evenzo makkelijk in elkaars ziel kijken of een sjamanistische reis maken om je persoonlijke kracht te verdubbelen.  Ik neem je met chi kung en meditatie mee in de interne alchmie van de Tao, te weten het spel van water en vuur. Voor de mensen die bekend zijn met de formules; we starten met de fusie om door Lesser, greater en greatest Kan en Li te gaan. We gaan naar het andere halfrond, niet de poolster staat als vast punt aan de hemel, maar de Southern Cross. De zon gaat niet via het Zuiden naar het westen maar via het Noorden. Wij gaan in onze lente maar treffen daar de herfst aan…. de polen zijn omgekeerd en dat gaan we ook intern doen om zo het neutrale midden in onszelf te verankeren. Verbonden met de natuur.
Ontdek je pure water, het koele klimaat in je hart wat kalmte geeft. Beleef tegelijkertijd je vuur in je bekken, water en vuur voor de meest krachtige heling.

Onze gastheer Mike Pole zal ons rondleiden door zijn huis en als we eenmaal geacclimatiseerd zijn door de natuur van New Zealand. Denk aan een oceaan vol dofijnen en vissen, vulkanische bergen, wijdse uitzichten, schone lucht, ongekende hoeveelheid zichtbare sterren. We zijn het programma nog aan het maken maar waarschijnlijk komt er ook een vision queeste halverwege de reis. Zodat jij een paar dagen helemaal in jezelf kunt herbronnen en zonder enige afleiding samenvalt met jezelf.

Comments are closed.