Ontluikende vrouwelijkheid

Verlangen
Welke diepe wens leeft er in jouw hart om (verder) tot bloei te komen als je je verbindt met vrouwelijkheid? Welke delen van jouw vrouwelijkheid zijn eraan toe om gehoord en gezien te worden? Waar mag de liefde jou raken? Zodat je op jezelf kan staan en vanuit die innerlijke basis jouw vrouwelijkheid in de wereld kan brengen. Durf je als vrouw de levensgevende kracht die je in je hebt toe te laten? De energetische kwaliteit van openheid, helderheid, liefde en zachtheid. Zodat je werkelijk kunt voelen en leven vanuit de kracht van het vrouwelijke. Zichtbaar zijn vanuit een wetend vertrouwen.

Wil je gehoor geven aan de roep om meer te stromen en ten volle te leven? Dan past dit aanbod bij jou! In deze retraite gaan we het vrouwelijke in onszelf aarden. Zodat je jezelf geworteld weet in je eigen vrouwelijke Zijn, om vanuit dit contact jezelf te openen en afgestemd te geven aan de wereld.

Wat bieden we:
Op basis van een gegronde bedding bekrachtigen beweging en systemische rituelen het contact met het natuurlijke ritme van je lichaam en voeden jouw persoonlijke proces. Op alle lagen word je aangesproken om met compassie verbinding te maken met jouw energie en het deel dat eraan toe is om te aarden en te rusten in een zijnskwaliteit en/of wat in beweging wil komen. Een passende transformatie van jouw vrouwelijkheid.

Twee begeleidsters die elkaar aanvullen en versterken. Die het lichamelijke verweven met het grotere geheel waar we allen deel van uitmaken. Die het energetische vertalen naar de aardse realiteit, op zo’n manier dat jij er meteen iets aan hebt.

Voor wie:
Vrouwen die kunnen reflecteren op eigen gedrag, verbanden kunnen zien en verantwoordelijkheidsbesef hebben. Die vanuit zusterschap ruimte bieden en verbinding maken met elkaar en wat zich toont. Maximaal 10 deelneemsters.

Wanneer en waar:
Van 8 t/m 10 november 2019. We beginnen op vrijdag om 14 uur, de eindtijd is op zondag om uiterlijk 16 uur. We komen samen in Samaya, een verstilde en krachtige locatie in Werkhoven, Hollendewagenweg 20. Zie www.samaya.nl.

Kosten:
Op privébasis: € 797,– inclusief 21% btw.
Op zakelijke basis (zelfstandig ondernemer of het bedrijf betaalt) € 797,– exclusief 21% btw.
Dit is inclusief verblijf op basis van een tweepersoonskamer, catering en materiaal. Verblijf op basis van een eenpersoonskamer is mogelijk tegen een meerprijs van € 60,-

page2image7288

Comments are closed.