CHI KUNG, woensdag avond in de frisse buitenlucht

Kom aanvliegen om te landen in jezelf. Buiten, aan de voet van een grote boom, met jouw voeten in het gras en je ogen rustend op kabbelend water. Terwijl je de frisse herfstlucht inademt, train je je zachte kracht en vergroot jij je aanwezigheid.

Op woensdagavonden vanaf eind augustus, kan je mee komen trainen.  Met Chi Kung geef je jezelf een cadeau van interne rust en stabiliteit. Met energerende Chi Kung – ook Qi gong – en zachte oefeningen op de grens van het fysieke en energetische, stem je af op de aarde, de hemel en je eigen zijn.

Je mag altijd een wens of behoefte inbrengen, fysiek of emotioneel. De training ontstaat op basis van de mensen die er zijn en mijn jarenlange ontwikkelde expertise.

Om 19:30 uur verzamelen we onder de boom aan de waterkant op de hoek van de Emmalaan en Stadhouderslaan in Hillgersberg-Rotterdam. Meestal trainen we tot ongeveer 20:45.

Doe kleren aan die je goed warm houden. Alleen als het regent gaat de training soms niet door. Als je vaker ( wil) komen kun je met de groepsapp meegneomen worden en weet je zeker of de les door gaat.

Neem een flesje water mee en € 10,- cash per keer.

Wanneer? Op woensdag om 19:30
5 juni; 12 juni 2019

Laat me weten of je van de partij bent.
Liefst met een app naar 06 1977 6917 of een mail naar info@dirkjeveltman.nl

Ik zie ernaar uit je daar te ontmoeten.

 

Comments are closed.