Jaartraining Alchemie van de Vrouw

FullSizeRender-2In het ritme van de seizoenen, op de krachtigste momenten van het jaar, komen we in een kring van vrouwen bij elkaar. Waardoor het een sterk transformerende jaartraining beloofd te zijn. Het volgen van de hele cyclus is (én financieel voordeliger) het meest effectief. Ook los van elkaar zijn de blokken inspirerende momenten van diepgaande verandering.

 

Het alchemistische proces is een proces van zuiverder worden;

Op zielsniveau; Wanneer staat je persoonlijkheid in dienst van je bestemming? En waar beperken conditioneringen je persoonlijke vrijheid?

Qua emotionaliteit; Wanneer zetten je gevoelde emoties jou in beweging en wanneer benut je de tussenruimte om in de neutraliteit van de deugden je emoties te dragen?

Op lichamelijk vlak; Welk discomfort dient jou aanwezigheid? Welke waarden wil jij belichamen? Welke pijn en kou kan gaan stromen in een warmbloedig lijf?

 

Voor wie;

Je kunt deze jaarttraining ingaan als je merkt dat je ergens telkens weer tegenaan loopt, wat je in het dagelijkse leven meemaakt en waar je een antwoord op te geven hebt. Als je emotioneel of qua gevoeligheid belast bent. Of lichamelijk een kwaal hebt wat je wil onderzoeken.

De blokken zijn ook speciaal voor vrouwen die hun feminiene kwaliteiten willen bekrachtigen. Je wordt ingewijd in het ei- ritueel.

Nieuwe leidsters die de zelfzorg hebben om zich op te laden in een veilige bedding van onderlinge saamhorigheid tussen vrouwen.

 

Deze training helpt je;

Je levensvreugde te verhogen.

Een antwoord op de dagelijkse dingen te geven wat die dichter bij jezelf blijft. Een manier die moeitelozer is, vanuit een ontspannen kracht.

Je vrouwelijker te voelen en te gedragen.

In verbinding met jezelf en je omgeving te zijn, kracht vinden in je kwetsbaarheid. Durven toelaten, overgave en ontvankelijk.

Je komt qua gevoeligheid (emotoineel en hormonaal) meer in balans. Je leert eenvoudige oefeningen die je eigen evenwicht en draagkracht te bevorderen.

Sensualiteit, intimiteit en seksualiteit wordt op een vrouw-vriendelijke manier aangesproken.

 

Het hele programma:

  • 21 en 22 september 2017 Waar sta je, balans opmaken in het bewuste en onbewuste.
  • 30 november en 1 december 2017 Leiderschap pakken in je kracht staan, uitspreken wat losgelaten kan worden.
  • 21 december 2017 Midwinter. Stil moment om af te stemmen op het licht in jezelf
  • 1 en 2 februari 2018 Maria lichtmis, als de dagen merkbaar lengen, breng je je interne licht in contact met de buitenwereld
  • 22 en 23 maart 2018 Equinox tijd om de balans op te maken
  • 21 juni 2018 Midzomer. Wat wil er gevierd worden? Welke vruchten rijpen om geplukt te gaan worden? 

 

Heb je belangstelling? In de brochure lees je meer Jaartraining Alchemie van de Vrouw 2017-2018-1.

Of mail naar Ardy Burgmans. Zij faciliteert alle praktische zaken : ardy@meruleadership.eu

 

 

Comments are closed.