Ervaringen van mensen op mijn pad

“Dank voor de beschrijvingen, mooi om thuis te kunnen oefenen.
Toen ik gisterenavond in bed lag voelde ik van alles in mijn buik, een soort getintel en gekriebel, een bijzonder en warm gevoel.” Marieke, Tao Vd Vrouw.
.
“Ik vond het ECHT een fantastische reis, ik had wel verwacht dat ik het heel erg naar mijn zin zou hebben maar dat het zo veel met me zou doen had ik van tevoren niet bedacht. Ik had nog nooit van Tao gehoord en toch kon ik alles goed meekrijgen en heb ik ontzettend veel geleerd tijdens de training. Dirkje is een fantastische trainer met ontzettend veel ervaring die ze op een hele fijne manier over kan brengen. Echt heel erg bijzonder om te ervaren. Ik heb me nog nooit zo fijn gevoeld als tijdens en na de reis. De balans tussen excursies en training was voor mij echt perfect. De excursies waren heel divers, variërend van dans, muziek, tripjes en we zijn op plekken geweest waar je anders echt niet komt. Je kan overal in merken dat dit met heel veel liefde georganiseerd wordt, zoiets krijg je gewoon niet bij een grotere reisorganisatie. Ongelofelijk hoe het gelukt is om dingen zo goed te regelen terwijl goed regelen daar toch echt wel een uitdaging is.” Anna, Senegal tao reis.

“Ik zelf ben heel goed thuisgekomen. Ik voel me heel krachtig, zelfstandig en sterk, en tegelijkertijd zacht en meer open. Ik hoop dat dit door blijft zetten.” Roos, Tao vd vrouw.

“En wat een verschil in of uit het bekken. Het gesprek heeft me inzichten gegeven die nog nawerken. De massage maakt het verschil. Ik ben écht een ander mens dan. Zo totaal mezelf en zo vol acceptatie naar alles. En de stress glijdt zo van me af in plaats van op allerlei plaatsen vast te zitten. Mijn lichaam voelt anders, veel meer acceptatie en dankbaarheid ervoor.” Jolanda, prive consult.

“Wanneer ik mijn oefening doe, voel ik me de hele dag geaard, rustig en mooi. Iemand vroeg me “heb je soms ook een facelift laten doen op Ibiza?”Een teken dat ik aangesloten ben op de Bron van Schoonheid.” Wieneke 48 jr, tao vd vrouw.

“Ik geniet nog na van onze ontmoeting van vanmorgen. Als ik in de spiegel kijk zie ik aan mijn gezicht dat ik diep geraakt ben tijdens het consult.” Els 55 jr, prive consult.

“De week was een voltreffer: op vlak van her-balancering fysiek en mentaal. In mijn werk heb ik mijn lichaam als instrument nodig. De professionele aanbreng van het lichaamswerk gaven mij een boost en verstilling die nu de bodem zijn voor mijn werkvreugde.  En dat is voelbaar in mijn werk als therapeut, supervisor en coach” Riet, 62 jr, zomerweek.

“Mijn menstruatiekrampen zijn korter geworden en veel minder pijnlijk, ik slaap beter en heb zin in sex. ” Yesmina 26 jr, drie daagse in Berlijn.

“ik wil je nog bedanken voor de behandeling. Dat heeft me erg goed gedaan. Er is veel opgeruimd, veel ruimte gekregen. Daar kan ik lekker verder mee. Mijn gewrichten doen het een stuk beter, dus dank dank dank” Willem, 42 jr prive consult.

Het was schrikken toen ik de uitslag kreeg van mijn uitstrijkje: pap 3. Ik heb dagen rond gelopen met honderd-en-een gedachten: heb ik kanker of niet, wat moet er gebeuren. Ik heb niet zo’n hoge pet op van de reguliere geneeskunde en dacht erover na hoe ik het anders zou kunnen oplossen. Ik trainde al een tijdje in de Tao en daar kende ik Dirkje van. Ik heb al mijn moed bij elkaar gepakt en haar gebeld. Haar vertellen over die pap 3 was al intens, want nu kon ik niet meer net doen of ‘het’ er niet was. Gelukkig is Dirkje gewoon wie ze is: een warme vrouw, waar ik me veilig voelde. Een vrouw met vakkennis bovendien.
We maakten een afspraak. Tijdens die afspraak hebben we allerlei oefeningen gedaan. Niet zo maar oefeningen. Het was ook intiem, waarbij Dirkje de randvoorwaarden schiep waarin kon gebeuren wat nodig was. Na deze sessie ben ik doorgegaan met deze oefeningen. Daardoor gaf ik mezelf de aandacht en de ruimte om te kunnen genezen. Ik ben bewuster gaan eten en heb meer rust genomen.
Toen kwam het moment van het volgende uitstrijkje (bij onrustige cellen ofwel pap 2 of 3 wordt er na een maand of drie weer een uitstrijkje gemaakt. Als het beeld dan niet veranderd is, wordt doorverwezen naar een gynaecoloog voor verder onderzoek, red). Ik ging er met zweet in mijn handen naar toe. En er werd pap 1 (geen onrustige cellen) geconstateerd! Dit is een jaar of vijf geleden en het beeld is niet meer veranderd. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds heel belangrijk dat ik er bewustzijn op blijf zetten om goed voor mijzelf te zorgen. Dirkje was er voor me toen ik haar nodig had. Dat voelt nog steeds goed. Linda (44)

Maak je contact om te ervaren of ik iets voor je kan betekenen?