Universal Healing Tao, instructeursopleiding

IMG_1202

Wil je de Tao in jezelf verdiepen, de goedlachse moeiteloosheid?

Spreekt het werk van Meester Mantak Chia je  aan?

Heb je behoefte aan een verdieping in de Healing Tao?  Om les te geven? Of deze vitaliteitstraining te integreren in je huidige werk?

 

Op één van deze vragen JA?

 

Je bent welkom op een intake gesprek.

 

Wat mag je verwachten?

Een opleidingstraject wat helemaal bij jou past van minimaal 3 maanden en maximaal 3 jaar. Het geeft altijd verdieping in de Universal Healing Tao basis. Een mooi begin om een eigen praktijk op te bouwen als instructeur of om aspecten uit de UHT te integreren in je huidige leven en werk.

Afhankelijk van je ontwikkeling heb je elk jaar de mogelijkheid een proeve van bekwaamheid af te leggen om het certificaat van UHT Associate Instructor te behalen. Dit certificaat wordt wereldwijd erkend door de internationale Healing Tao-gemeenschap en geeft je de bevoegdheid om in je eigen regio zelfstandig les te geven in de 6 Helende Klanken, basale chi kung-vormen, de Innerlijke Glimlach, de Hemelse Kringloop, ijzeren hemd en in diverse meditaties.

Wat verwachten wij van jou?

Voor dit leertraject veronderstellen we dat je als deelnemer goede bekwaamheid hebt opgebouwd in de basistechnieken van de Healing Tao, dat je reflectievermogen zich aantoonbaar op hbo-niveau beweegt, dat je je aangetrokken voelt tot kennis en vaardigheden overdragen aan anderen.

Werkwijze

Bij belangstelling maak je een afspraak met mij, in mijn functie van directeur Stichting Healing Tao Opleidingen. Dan kijken we naar wat je al aan ervaring hebt met Healing Tao, en didactiek. Samen bespreken we wat een voor jou passend opleidingstraject wordt en welke modules daarbij passen. Jij maakt de keus en legt mij voor bij wie je de verschillende modules gaat volgen. Ik ben door het jaar heen beschikbaar als begeleider van je persoonlijke proces, als stagebegeleider en (deels) als opleider. Jij bepaalt welke diensten je van mij en welke je van andere gecertificeerde Healing Tao-instructeurs afneemt.

Minimaal één keer per jaar is er een ‘rituele passage’, een certificeringsmogelijkheid waar zoveel mogelijk betrokken instructeurs bij aanwezig zijn. Bij gebleken bekwaamheid behaal je hiermee het wereldwijd erkende certificaat van UHT Associate Instructor.

Brochure Associate Instructor Opleiding in maatwerk

Klik hier om te laten weten dat je belangstelling hebt en graag met mij kijkt wat jou persoonlijke traject wordt.