Privé consult

thumb_IMG_6701_1024 kopie

Herken je jezelf in één van de volgende scenario’s?

  1. Je overweegt samen met me op pad te gaan of de opleiding bij me te volgen, maar je kent me onvoldoende.
  2. Je beseft dat als jij weer blijer en vitaler bent dit een positief effect heeft op jezelf en je naasten. Je hebt verlangen om uit de stress richting moeiteloosheid te bewegen. Je wil meer samen vallen met je ware aard of oorspronkelijke kracht en het zou fijn zijn om daar hulp bij te krijgen.

 

Een consult

Herken je jezelf in één van deze twee scenario’s? En draag je maatschappelijke verantwoording? Dan ben je van harte uitgenodigd contact met me op te nemen voor een privé consult.

Door je bereidheid te komen en jezelf open te stellen kan er door mijn expertise en uitzonderlijke observatievermogen aan het licht komen wat tot dan toe onbewust was. Er kan ontspanning ontstaan in wat daarvoor bevroren, gevlucht of gestagneerd was. Elk consult is erop gericht meer samen te vallen met de authentieke levensstroom en met wie je werkelijk bent. 

Omdat ik de urgentie voel een groter geheel te bereiken vraag ik van je of jij je interne realiteit verbindt met je wereldlijke bestemming. Ben jij in staat om innerlijke veranderingen ook in de wereld te zetten?

 

Tijd

Een consult duurt ongeveer een uur. Het is fijn om anderhalf uur in je agenda vrij te houden, voor eventuele uitloop of nawerking. Het fijnst is om na het consult geen afspraken te plannen die al je concentratie nodig hebben.

Tot 48 uur van te voren kun je kosteloos annuleren en ik binnen deze termijn bevestig dat ik je bericht heb gezien of gehoord. Je kunt mij het beste een berichtje of app sturen op 06 19776917. Dit check ik het regelmatigst en hier antwoord ik het snelst op.

 

Financiële investering

Het standaard bedrag voor een consult is E 80,- excl 21% btw. Dit is E 96,80 incl btw.

Ik geef wekelijks één consult tegen gereduceerd tarief. Wil je voor dit sociale tarief in aanmerking komen, schroom dan niet om dit met me te bespreken.

Je kunt bij mij ter plekke een “tikkie” overmaken. Of je betaald desgewenst met een factuur.

In de avonduren ( na 18 uur) is elk consult E 97,- excl 21% btw. Dit is E 117,37 incl btw.

 

Locatie

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag maak ik afspraken (mits ik niet op reis ben met een groep) in mijn kamer in het neven gebouw van cursus centrum DJOJ, Antony Duyklaan 9, 3051 HA Rotterdam

Klik hier om contact met me te maken.