Voor jou?

Wie je bent en wat je doet heeft effect op anderen.
Je wil je leven ten volle leven maar iets blokkeert. Mogelijk herken je het (sluimerende) onbevredigende gevoel.

Blokkades kunnen vele vormen aannemen.

Interne onrust. Spanning.

Van moeheid tot complete burn-out.

‘Vage’ of serieuze –fysieke- klachten.
Verminderde levenslust of libido.

Verstoorde menstruatie. Uitblijvende zwangerschap.

Je mist mankracht. Waar is je vrijheid?

Allemaal tekens waarin de stem van je bezieling roept.

Als je op het punt staat jezelf en deze tekens serieus te nemen ben je bij mij aan het goede adres. Ik kijk graag mee met mensen die het verschil willen maken, in zichzelf en daarmee in hun omgeving.

Wat mag je verwachten?

Je gaat de signalen van je lichaam herkennen en ernaar handelen. Daarmee sta je meer en beter in contact met jezelf. Fysieke klachten verbeteren op een respectvolle natuurlijke manier.
Je bereikt een goede balans, in je energie, emotioneel en/of hormonaal. Daardoor ben je stabieler en evenwichtiger. Je beheert en cultiveert je eigen seksualiteit.

Daar waar het was gestagneerd ontstaat ruimte voor jou en voor jouw natuurlijke beweging. Dat heeft effect. Je voelt je vitaal en gaat doorgroeien. Je fysieke en mentale weerbaarheid neemt toe. Jij krijgt meer werking. Je rust uit waardoor je interne draagkracht versterkt. Genieten, overgave, zin in het leven, moeiteloos.

De kracht van een vrouw zit van binnen. Van buiten is er ontspanning, zachtheid, ontvankelijkheid.

Een krachtige man is fysiek sterk, heeft een heldere focus, is doortastend en daadkrachtig en van binnen vol liefde en warmte.

Welke vorm past jou?
Privé, waarbij je met mij afspraken maakt in wat je wil ontwikkelen en in welk tempo.

De gedegen opleiding (voor vrouwen) begeleid je de eerste twee jaar in je eigen proces naar vol-ledig vrouw zijn. Een natuurlijke weg naar vitaliteit, stralend vrouw zijn en genietend in het leven staan. Gelouterd door interne alchemie waar vrouwen al eeuwen door heen gaan en wat terug komt in de sprookjes en mythes. Verrijkt door onderlinge verbinding.  Over je eigen (lands)grenzen warm onthaalt en bekrachtigd worden. Na twee jaar kun je verder leren om je te bekwamen in het begeleiden van andere vrouwen. Werken met vrouwen in groepen en/of individuele begeleiding.